Leiderschap

Juist in deze tijd is het belangrijk dat iemand de lijnen uitzet, knopen doorhakt, de mensen bemoedigt, weerstand overwint en vooral vertrouwen wekt.

Wat is voor u eigenlijk leiderschap? Als je google raadpleegt zijn er meer dan 4 miljoen resultaten. Boeken over leiderschap zijn er in vele soorten en maten. Iedereen heeft een mening over leiderschap en de laatste jaren zijn er veel varianten op leiderschap bij gekomen. Ik heb deze site gemaakt om mijn visie te delen over leiderschap, omdat ik sterk geloof in het delen van kennis en ervaring. Maar ook om een aantal goede artikelen bij elkaar te hebben zodat er een gedegen beeld is over leiderschap. En dit is nooit compleet genoeg.
Lees mijn verhaal op ‘Wie is CoFlow’ en ik ben benieuwd naar uw reactie.

Tegenwoordig zijn er verschillende vormen van leiderschap; persoonlijk leiderschap, dienend leiderschap, inspirerend leiderschap, liminaal leiderschap, tribale leiderschap, informeel leiderschap, verbindend leiderschap, directief leiderschap enz.

Voor mij is leiderschap een proces opgang brengen waarbij een individu een groep van andere individuen beïnvloedt om samen een bepaald doel te bereiken. Vaak is de leider iemand die een leidinggevende positie heeft binnen de desbetreffende groep, maar dit is geen vereiste.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat iemand die de lijnen uitzet, knopen doorhakt, de mensen bemoedigt, weerstand overwint en vooral vertrouwen wekt.

HOE een proces op gang brengen?

Strategie > Propositieontwikkeling > Marktbewerking >
Commerciële organisatie > Account management > Vaardigheden >
Funnelmanagement > Reporting & tools.

Neem vrijblijvend contact op, we drinken samen een kop koffie, met gepaste afstand, en we weten snel genoeg of ik uw organisatie kan helpen.
Beschikbaar voor een vaste of interim opdracht.

Henk Toering
Mijn telefoonnummer is 06-37655942 of coflowleiderschap@gmail.com

https://www.linkedin.com/in/henktoering/

Meest recente berichten

Kun je een verandertraject volledig online uitvoeren?

Graag wil ik mijn persoonlijke leerervaringen on-line delen. In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging voor een vaste positie of een interim opdracht heb ik de eerste periode gebruikt om goed te bepalen wat ik nu eigenlijk wil en waar ik energie van krijg.Een funnel opgebouwd met bedrijven die bij mijn wensen aansloten en mij … Meer lezen over Kun je een verandertraject volledig online uitvoeren?

BLOG: THE FUTURE IS NOW: DOOR CORONA NU ROBOTICA

21 juli 2020 Het is 2 september 2029, ik maak mij klaar om naar het ziekenhuis te gaan. Via mijn AR-bril heb ik de afgelopen dagen al gezien hoe mijn kleine ingreep gaat plaatsvinden. Ik stap in mijn voorgereden, zelf rijdende elektrische auto, die meteen verbinding maakt met het centrale GPS-systeem. Zo weet het ziekenhuis … Meer lezen over BLOG: THE FUTURE IS NOW: DOOR CORONA NU ROBOTICA

Meer berichten