Leiderschap

Juist in deze tijd is het belangrijk dat iemand de lijnen uitzet, knopen doorhakt, de mensen bemoedigt, weerstand overwint en vooral vertrouwen wekt.

Wat is voor u eigenlijk leiderschap? Als je google raadpleegt zijn er meer dan 4 miljoen resultaten. Boeken over leiderschap zijn er in vele soorten en maten. Iedereen heeft een mening over leiderschap en de laatste jaren zijn er veel varianten op leiderschap bij gekomen. Ik heb deze site gemaakt om mijn visie te delen over leiderschap, omdat ik sterk geloof in het delen van kennis en ervaring. Maar ook om een aantal goede artikelen bij elkaar te hebben zodat er een gedegen beeld is over leiderschap. En dit is nooit compleet genoeg.
Lees mijn verhaal op ‘Wie is CoFlow’ en ik ben benieuwd naar uw reactie.

Tegenwoordig zijn er verschillende vormen van leiderschap; persoonlijk leiderschap, dienend leiderschap, inspirerend leiderschap, liminaal leiderschap, tribale leiderschap, informeel leiderschap, verbindend leiderschap, directief leiderschap enz.

Voor mij is leiderschap een proces opgang brengen waarbij een individu een groep van andere individuen beïnvloedt om samen een bepaald doel te bereiken. Vaak is de leider iemand die een leidinggevende positie heeft binnen de desbetreffende groep, maar dit is geen vereiste.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat iemand die de lijnen uitzet, knopen doorhakt, de mensen bemoedigt, weerstand overwint en vooral vertrouwen wekt.

HOE een proces op gang brengen?

Strategie > Propositieontwikkeling > Marktbewerking >
Commerciële organisatie > Account management > Vaardigheden >
Funnelmanagement > Reporting & tools.

Neem vrijblijvend contact op, we drinken samen een kop koffie, met gepaste afstand, en we weten snel genoeg of ik uw organisatie kan helpen.
Beschikbaar voor een vaste of interim opdracht.

Henk Toering
Mijn telefoonnummer is 06-37655942 of coflowleiderschap@gmail.com

https://www.linkedin.com/in/henktoering/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.