Met frisse en positieve blik de toekomst in!

We zijn met elkaar in een crisis beland, en komen er ook met elkaar uit! Stap voor stap.
Uiteraard is er veel menselijk en economisch leed en staan veel branches onder druk maar een aantal branches kunnen de vraag niet aan.

Er is veel onduidelijkheid en de toekomst is onzeker, wat we wel weten is dat de wereld, na Covid-19, er anders uit gaat zien, maar dat is mijn mening. Voor nu een 1,5 meter economie en wachten op een goed vaccin.

Juist in deze periode is het verstandig dat bedrijven nadenken over het bestaande business model. Is deze wel duurzaam en is de organisatie wendbaar genoeg. Is de behoefte van uw klant nog hetzelfde als voor de crisis, weet u deze heel scherp? En hoe vult u deze in? Is uw salesfunnel goed gevuld en hoe kunt u deze optimaliseren? Hoe zorgt u om de connectie met uw medewerkers te houden en hoe draagt u de mogelijke andere koers uit?

Hoe kunt u juist nu meer added value leveren en nog meer onderscheidend zijn? En hoe kunnen innovaties geintegreerd worden in uw bestaande of gewijzigde business model.
Om effectief te zijn, om onderscheidend te zijn, om echt het verschil te maken, en om samen te willen winnen.

Tal van vragen waar ik (we) nu over kunnen/moeten denken.

Ik ben beschikbaar voor u: Algemeen Directeur | Sales Professional | Change & Transitie | Result Driven | Interim of vaste positie.

Ik ben als je kijkt naar mijn ervaring en carrière, een doorzetter gebleken, ik analyseer de situatie en de invloed van zichzelf daarop. Ik ben loyaal, hands-on, communiceer makkelijk en kan goed luisteren.
Mensen stimuleren, samenwerken en ‘getting things done’ zijn altijd belangrijke waarden voor mij.  

Door mezelf kwetsbaar, uitgesproken en aanspreekbaar op te stellen maak ik zaken transparant en neem ik barrières weg om de doelen te bereiken.

Ik ben een resultaatgerichte bouwer, leider en motiverende connector!

Ik word door mijn omgeving getypeerd als een gedreven, energieke, hartelijk en betrokken persoon met veel enthousiasme voor zijn werk en gemakkelijk het vertrouwen van de collega’s verdient.

Henk Toering

Contactgegevens;  
☏+31 (0) 637 655 942
✉ htoering@gmail.com
✉ coflowleiderschap@gmail.com
https://www.linkedin.com/in/henktoering/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.